Δήλωση Αποστολής του EarthCoin

Translation in Greek of Mission Statement as shown in http://getearthcoin.com/mission-statement
100 τάκα του Μπαγκλαντές αντιστοιχούν σε 1,3 δολάρια Ηνωμένων πολιτειών. 2.800 τάκα είναι ο μέσος μισθός που ένας ελάχιστα αμειβόμενος εργάτης λαμβάνει κάθε μήνα στο Μπαγκλαντές. Αυτό δεν είναι αστείο. Πληρώνονται λίγο παραπάνω από $36 το μήνα για την εργασία τους.
Έχουμε όλοι “δηλητηριαστεί” για πάνω από 100 χρόνια και υποφέρουμε από το ίδιο βάσανο. Η επιδημία μας έχει μολύνει όλους είτε έχουμε την τύχη να ζούμε στην πολυτέλεια είτε την ατυχία να ζούμε στη φτώχεια. Κάποιοι μπορεί να ζουν με την “νόσο” μια ζωή μέσα στα πλούτη, κάποιοι δεν τα καταφέρνουν να ζήσουν καθόλου. Μερικοί από μας έχουμε τη δυνατότητα να τρώμε φαγητό κάθε μέρα, μερικοί από μας δεν έχουν τίποτα για να φάνε.
Το παραστατικό χρήμα, ή αλλιώς χρήμα αναγκαστικής κυκλοφορίας το οποίο επιβάλλεται από το κράτος να χρησιμοποιείται στις συναλλαγές, έχει επηρεάσει όλες τις πτυχές τις ανθρώπινης ύπαρξης στη Γη, μέσα από άμεσα παραδείγματα όπως αναφέρθηκε παραπάνω ή μέσω έμμεσων συσχετισμών όπως ο τρόπος που σχεδιάστηκαν οι πόλεις, το πώς διανέμονται τα φάρμακα ή το πού καλλιεργούνται οι φράουλες. Σε όλες τις περιπτώσεις κεντρικά οργανωμένα θεσμικά όργανα ρυθμίζουν την προσφορά χρήματος για το συμφέρον των αντίστοιχων κρατών, προσπαθώντας να ξεπεράσουν το ένα το άλλο για να αποκομίσουν αποκλειστικά προνόμια σε ένα διαρκώς διευρυνόμενο πληθωριστικό περιβάλλον που το μόνο που καταφέρνει είναι να καταστρέφει κάθε αξία κάθε δευτερόλεπτο που περνά. Ορισμένοι θα το αποκαλούσαν απλά διαμερισμό. Ένας μηχανισμός που μέσω της υποβάθμισης υποθάλπει και ενισχύει την απάτη, τη χειραγώγηση, την πλαστότητα, το έγκλημα, τη δυσπιστία και τον πόλεμο.
Δεν είναι τυχαίο ότι ο αιώνας των παγκόσμιων πολέμων συνέπεσε με τον αιώνα των κεντρικών τραπεζικών συστημάτων’ – Ron Paul.

Τι θα άλλαζε αν όλα ήταν αλλιώς?
Κυριολεκτικά τα πάντα.
Ένας κοινός παρονομαστής που θα μας συνέδεε όλους. Ένα νόμισμα του οποίου η αποθηκευμένη αξία διατηρείται αναλογικά από ένα αποκεντρωμένο δίκτυο συμμετεχόντων που όλοι έχουν κοινό στόχο να στηρίξουν και να διατηρήσουν την αξία αυτού του νομίσματος, εποικοδομώντας αξία για τις μελλοντικές γενιές μέσω ενός αποπληθωριστικού μηχανισμού, απαλλαγμένου από απάτη και χειραγώγηση, που ενισχύει τη διαφάνεια τη δικαιοσύνη και την εμπιστοσύνη. Το Earthcoin.
Το Earthcoin έχει αναπτυχθεί για όλους εμάς. Για να εξασφαλίσει ισότιμους όρους ανταγωνισμού. Για να παρέχει σε οποιονδήποτε, οπουδήποτε, τα μέσα να μεταφέρει αξία σε κάποιον άλλο χωρίς φόβο ή δυσπιστία.

 

‘Δεν είναι τυχαίο ότι η χιλιετία της παγκόσμιας ειρήνης συνέπεσε με τη χιλιετία των αποκεντρωμένων, αποπληθωριστικών νομισμάτων όπως το Earthcoin’ – Earthcoin, περίπου 3014.

Φανταστείτε την άρση των ρυθμιστικών φορέων των οποίων μοναδικός σκοπός ήταν η διασφάλιση της ακεραιότητας μιας αποθηκευμένης αξίας βασισμένης σε ένα σύνολο προτύπων και μετρήσεων μέσω ελέγχων και ισολογισμών ανθρώπων που μπορεί να σφάλουν και την ανάληψη πλέον της ευθύνης αυτής από εκατομμύρια εκατομμυρίων συμμετεχόντων συνδεδεμένων σε ένα αυτοματοποιημένο δίκτυο, εναποθέτοντας την τυποποίηση και επιβεβαίωση της αξίας σε τέλειους αλγορίθμους χωρίς την ανθρώπινη παρέμβαση.
Φανταστείτε να ξυπνάτε κάθε πρωί και να έχετε λίγα περισσότερα χρήματα από ότι είχατε χθες.
Φανταστείτε τις πόλεις σχεδιασμένες κατά βιώσιμο τρόπο, τις προσπάθειες ενός ανθρώπου στο Μπαγκλαντές να αμείβονταν το ίδιο με κάποιου στη Νέα Υόρκη.
Φανταστείτε πως η λήψη δανείων θα αποθαρρύνονταν και στη θέση τους η εργασία και τα προϊόντα θα γινόντουσαν περισσότερο πολύτιμα καθώς η ανθρωπότητα θα επεκτείνονταν.
Φανταστείτε να ταξιδεύετε οπουδήποτε στον κόσμο και να αγοράζετε οτιδήποτε από οποιονδήποτε χωρίς μεσάζοντες, προμήθειες συναλλαγών και συναλλαγματικές ισοτιμίες.
Φανταστείτε να αποθηκεύετε το νόμισμα σας στο προστατευμένο με κωδικό κινητό σας τηλέφωνο με το οποίο μπορείτε να αγοράσετε οτιδήποτε, οπουδήποτε, οποτεδήποτε απλά σαρώνοντας τον κωδικό QR.

 

 

 

 

Leave a Reply